Marrily svatba

Datum narození: 22.2.1988
Místo narození: Braid Valley Hospital v Ballymena
Bydliště: Belmont 7, County Offaly, Irsko

Rodina:

Manželka Marry Spring (*1. 11. 1984) – kouzelnice smíšeného původu se narodila v St. Thomas’ Hospital v Londýně, ve kterém také vyrostla. Aktuálně je prvoligová famfrpálová hráčka Kenmarských káňat. Vystudovala Bradavickou školu čar a kouzel, kde byla kapitánkou famfrpálového družstva v koleji Nebelvír.

Jejich vztah na škole byl velice kostrbatý, kdy Marry hleděla na Emily, zatímco Emily hleděla ke hvězdám. Přesto si byly velice blízké a kryly si navzájem záda. Jejich vztah ale začal až pár let po vystudování, kdy na svatbě svých přátel, Adama a Giana, spolu objevily dlouho zakopanou lásku, kterou pro sebe skrývaly.
Vzaly se o pár let později v irském lese Avondale, a to 24.4.2012. Vychovávají spolu dvě děti, Cormaca a Cleone Spring, kteří se narodili 27.5.2014.

Matka Anne Harrison, neé Ross (*27.9.1963) – kouzelnice, která se po letech začala kouzel a stranit do takového extrému, že se k tomu snažila přivést i svého manžela. Nechala se pokřtít s čím šla i víra ruku v ruce.
Pracuje jako lékárnice v městečku Carnlough v Severním Irsku, kam se se svým manželem přestěhovala z Anglie, aby unikli od svých příbuzných, který se jim snažili vysvětlit, že kouzelníci jsou z důvodu a neměli by se proto kouzlům vyhýbat.
Anne je ale pevná, tvrdohlavá a nezlomná. Dříve neschvalovala Emily její volbu studovat v Bradavicích, poté volbu vztahu a dokonce má problém i s tím, že si zařídila děti mimo vztah s mužem.
Otec  Henry Harrison (*18.6.1963) – kouzelník, který se nechal občas svoji ženou manipulovat aniž by o tom věděl. Je ale neobyčejně inteligentní a brzo už věděl za jaké nitky Anne tahá. Nesouhlasí s ní s většinou věcí a samozřejmě se nevzdal kouzel na povel. Pracuje v malé soukromé knihovně s historií v městečku Carnlough, Severní Irsko. Je velice přívětivý, ale tvrdý v okolí své ženy. Emily podporuje v čemkoliv dokud je ona šťastná.
Teta Elizabeth Ross (*5.6.1961) – kouzelnická starší sestra Anne. Nikdy se nepohodly a tak se velmi brzo od sebe oddělily, kdy se Elizabeth hned po dovršení plnoletosti odstěhovala. Doteď mají porušený vztah. S Henrym se moc nezná. S původním bydlištěm Caledonian road 5 v Londýně přijala Emily pod svá křídla, avšak ji sama nevychovávala.
Jelikož je sama svobodná a bezdětná, tak adoptovala svého vzdáleného příbuzného, který se nešťastnou shodou náhod ocitl v dětském domově.
Na dovolené v Paříži potkala svoji osudovou lásku hned na letišti. Od té doby s ní bydlí ve Francii. 
Životopis: 

I když Emily rodiče jsou původem z Anglie, tak Emily je od narození původem ze Severního Irska. Narodila se Braid Valley Hospital v Ballymena, pár kilometrů od jejího domova v Carnlough. Od mala měla nepředstavitelně bujnou fantazii, díky ní měla v dětství svou vymyšlenou kamarádku Ailis, po které později pojmenovala svoji sovu.
Její matka se jí snažila přesvědčit, aby nešla studovat do Bradavic, když Em přišel dopis o přijetí. Em ji však dokázala přemluvit.
Avšak na škole to nebyla samá pohádka. O tom se přesvědčila, když ji unesl kult Ještěrek, který si na ni zkoušel různá mučící kouzla a bití po 4 měsíce. Vzpomínky na tuto událost se v ní drží doteď.
Od pátého ročníku, kdy získala odznak prefekta (později i primuse), stala se taktéž výpomocí ve školní ošetřovně. Prošla několik oddělení v Nemocnici svatého Munga, než se usadila na pozici lékofyzioterapeuta.
Po škole na svatbě Gianbattisteho a Adama Chiavaelli se dala dohromady s Marry Spring se kterou se po několika letech vztahu zasnoubila. Vzaly se v lese Avondale v Irsku a roku 2014 se jim narodily dvě děti, Cormac a Cleone.

Povaha:
Od mala umělecky nadaná. Už jako dítě se začala učit na housle a projevovala zájem i v malování a kreslení. Po škole založila malou kapelu Croí glasa, se kterou hraje irský folk a hraje po pubech.
Je velice pozitivní, upovídaná a empatická. Ráda se obětuje pro pohodlí svých přátel a blízkých. Okolo svých rodičů je však opatrná na slova. Pyšní se svoji klidnou povahou a hřejivou přítomností, kdy se snaží duševně obejmout každého sobě blízkého člověka.

Vzhled:

Emily je roztomilá dívčina s jemnou ženskou postavou. Měří 170 cm, má tmavě zrzavé vlasy s ofinou, zelené oči a laskavý úsměv. Okolo zápěstí má nepatrné jizvy po okovech.